Svenskt hantverk - Fri frakt över 995 SEK

Fraktkostnad

Fraktfritt om du beställer för över 899 kr.
Annars tillkommer fraktkostnad fr. 59 sek inklusive moms.

Leveranstid

Paket levereras normalt i Sverige inom 3-5 arbetsdagar. 
Du blir aviserad när du kan hämta ut paketet hos ditt ombud.
Paket skall hämtas ut inom 14 dagar från aviseringsdatum.
Outhämtade försändelser återsänds till oss och du som kund blir då debiterad en returavgift om 299 kr inklusive moms.

Transportrisk

Risken för försändelse övergår på dig som kund när den har avlämnats till dig. Det innebär att Insjöns Väveri står transportrisken tills försändelsen har nått dig.

ÅNGERRÄTT

Som kund inom EU har du rätt att ångra ditt köp mot giltigt kvitto inom 14 kalenderdagar efter att du mottagit dina varor. Produkten måste returneras i säljbart skick. Alla returnerade varor skickas tillbaka tillsammans med ordernummer och kontaktuppgifter till vårt lager. Oidentifierade objekt som returneras kan nekas återbetalning. Returer som är skadade eller smutsiga godtas ej. Insjöns Väveri står inte för returfrakt. Som kund utanför EU har du rätt att ångra ditt köp mot giltigt kvitto inom 30 kalenderdagar efter att du mottagit dina varor.

ÅTERBETALNING

Du kommer att få din återbetalning (ev frakt exkluderat) via samma betalningsmetod som gjordes vid ditt inköp. Det kan ta upp till 14 dagar från den dag då du har returnerat din produkt tills du får din återbetalning. Så snart vi har hanterat din retur får du bekräftelse via e-post.

RETUR

Fyll i returfolmuläret nedan så åtekommer vi med instruktioner.

BYTE

Insjöns Väveri kan inte administrera byten av varor som köps från vår webbshop. Returnera beställd vara genom att följa instruktionerna ovan. Så snart vi har hanterat din retur får du en återbetalning via samma betalningsmetod som används för att göra inköp. Om du önskar en annan storlek eller färg, vänligen gör en ny beställning.

FELAKTIG VARA

Vi gör vårt bästa för att se till att dina varor är i perfekt skick när vi skickar dem till dig. Om du mot förmodan får en skadad eller defekt vara skicka en bild där vi tydligt kan se felet. Skicka bilden bifogad i ett e-mail till info@insjonsvaveri.se. Vi kommer att komma tillbaka till dig så snart som möjligt. Din ansökan skall göras direkt när du upptäcker felet. Vi kan bara hantera felaktiga produkter från order som köps i vår webbshop.

För ytterligare information se våra köpvillkor

Returformulär
Genom att använda detta formulär samtycker jag till att de personuppgifter jag uppgett registreras och behandlas i syfte att kunna hjälpa mig med mitt ärende. Behandlingen följer integritetspolicyn hos Bookbinders Design International AB.

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar $0
Till kassan